Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

12V LED lámpák - Merev LED csíkok LED alacsony profilú lámpák a szűk helyekhez és kisebb projektekhez

A rugalmas LED szalagok annyira népszerűvé váltak, hogy szinte bárhol használhatók, de teljesen helyettesítették a merev LED-szalagot? Nem gondoljuk. Vannak idők, amikor egy erősebb alacsony profilú, 12V-os LED-es világítóforrást szeretne, és a merev LED-csíkok jönnek létre.

2005 előtt a merev LED csíkok mindössze annyit kellett dolgoznunk, és higgyünk el nekem, sok és sok dolgot csináltunk velük. Ezeket úgy tervezték, hogy kisebb szegmensekre lehessen osztani, a kábelezés pedig a hajlítások és a görbék kialakítására szolgál. Bár a régebbi technológia, a szegmentált merev szalagok messze nem elavultak, és szűk vagy kis helyekre alkalmasak. Modell vonat LED lámpák, babaház vagy miniatűr LED-es lámpák és szekrények, amelyek csak néhány hüvelyk LED-es világítást igényelnek, csak néhány példa arra, hogy a merev LED-csíkok találják meg az otthont. Nagyon hasznosak, mint ideiglenes vagy hordozható LED-ek. Könnyű spanyol moha, borostyán vagy zöldek alulról egy ünnepi dekoráció, party vagy megjelenítés céljából. Nincs szükség merev LED-szalag rögzítésére. Kikötés nélkül marad. Jó választás lineáris arányú akriljelek élvilágítására.

Ha színváltozó LED-es lámpái szükségesek, nézd meg RGB merev szalagjainkat. Ezek rendkívül alacsony profilú LED-es lámpák, amelyek mindössze 5/16 "szélesek. A szalag 12" hosszú, és öt, kb. 2,4 "hosszúságú szegmensre vágható. Igen, ebben az esetben szükség van a forrasztási készségekre, a teljes 12 "-es csíkok könnyen csatlakoztathatók egymáshoz egy egyszerű dugaszoló csatlakozóvezetékkel. A mini színvezérlők most már rendelkezésre állnak, amelyek még könnyebbek, mint egy kis helyen.

Ha színes LED-es lámpái szükségesek, ezek a merev LED-szalagok piros, zöld és sárga színben kaphatók, és még könnyebbek lebontani és összekapcsolni a szegmenseket. Minden egyes szegmensen van egy aljzat, amely elfogad egy előre vezetékes csatlakozót. A csíkok 12 "hosszúak és négy, körülbelül 3" -ig terjedő szegmensre oszthatók. Ezek a LED-es alacsony profilú lámpák szélesebbek a 0,825 "-os, mégis vékony lemezeknél. A telepítési pálya könnyű és biztonságos elhelyezést tesz lehetővé. Ha fehér LED-es lámpákra van szükség, akkor a LED-modulok nem csak jelek. 0,6 "széles és csak 0,2" vastag. Kiegészítő bónuszként vízálló (nem merülő), és RGB színváltásban is kaphatók. Ezek a LED-modulok körülbelül 3,5 "-os vezetékkel vannak ellátva az egyes modulok között. Ha szükséges, adjon hozzá további huzalhosszakat, és rögzítse a vízálló tulajdonságokat zsugorcsővel, amely a szerelési tartozékok részlegében is kapható. A merev LED-szalagok itt maradnak. Gondolj bele, hogyan veheted fel őket a következő LED-es világítási projektbe.